Byggfirmor verksamma i Kalix

Annons:
I staden Kalix finns totalt 12 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Kalix eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Kalix. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Kalix kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Kalix

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Kalix så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Kalix så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Kalix passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten.

Bygg - & Fastighetskonsult I Norr AB
Kärleksstigen 21
952 32 Kalix


Henrik Lindvalls Byggentr, AB
Holmträsk 302
952 94 Kalix


Henrikssons Bygg i Kalix AB
Järnvägsg. 22
952 35 KALIX


HÖ Allbygg AB
Valhallav. 55
952 31 KALIX


Johanssons Bygg & Anläggning
Vitvattnet 16
952 93 KALIX


Kalix Lantbruks Service
Pålängev. 95
952 51 KALIX


Norrbottens Maskin & Industriteknik AB
Lillgränd 14
952 61 Kalix


P Lindvall Bygg
Holmträsk 432
952 94 Kalix


Pl Montage
Månsbyn 361
952 91 KALIX


SA Englund
Rudträskv. 1
952 41 Kalix


SE Sandbergs Bygg & Rep
Bandv. 20
952 36 Kalix


Tri Invent AB
Holmträsk
KALIX

Annons:

Snickare i Kalix

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Kalix vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Kalix.

Bygginfo om Kalix

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Kalix här om du vill veta mer än byggrelaterat i Kalix.