Byggfirmor verksamma i Jokkmokk

Annons:
I staden Jokkmokk finns totalt 13 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Jokkmokk eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Jokkmokk. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Jokkmokk kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Jokkmokk

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Jokkmokk så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Jokkmokk så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Jokkmokk passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten.

Ednam, AB
Hantverkarg. 20
962 32 JOKKMOKK


Fasadrenovering Nord
Vaikijaurv. 14
962 32 JOKKMOKK


Jokkmokk Snickarbod
Älvsborg 5
962 33 Jokkmokk


Kvickström/Engström Bygg AB
Klockarv. 1
962 32 JOKKMOKK


Laponia Skogstjänst AB
Storg. 2
962 33 Jokkmokk


Lapplands Elnät I Jokkmokk, AB
Forsnäsv. 9
962 31 Jokkmokk


Lapplands Eltjänst AB
Forsnäsv. 5
962 31 Jokkmokk


Mappes Bygg&Turism
Vaikijaur 624
962 99 Jokkmokk


Mats Fixare AB
Skabramg. 14
962 33 Jokkmokk


Mattisuddens Trä & Bygg AB
Industrivägen
962 31 Jokkmokk


NCC Construction
Porjusv. 1
962 31 Jokkmokk


R.Kvickströms Byggservice
Industriv. 1
962 31 Jokkmokk


Vattenfall Vattenkraft AB
Stortorget 4
962 31 Jokkmokk

Annons:

Snickare i Jokkmokk

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Jokkmokk vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Jokkmokk.

Bygginfo om Jokkmokk

Jokkmokk är centralort i Jokkmokks kommun. Jokkmokk är känt för Jokkmokks marknad, som firade 400-årsjubileum i februari 2005, samt för sin roll som en central samisk samlingsplats. På orten finns bland andra Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum, Samernas utbildningscentrum samt ett flertal konst- och hantverksbutiker.

Yta: 359,07 hektar
Invånarantal: 2786, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Jokkmokk här om du vill veta mer än byggrelaterat i Jokkmokk.