Byggfirmor verksamma i Hortlax

Annons:
I staden Hortlax finns totalt 6 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Hortlax eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Hortlax. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Hortlax kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Hortlax

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Hortlax så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Hortlax så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Hortlax passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten.

BoMur
Höglandsnäsv. 301
944 91 HORTLAX


F Perssons Bygg & Glas
Grundviksv. 122
944 91 HORTLAX


IB Bygg o Design
Höglandsnäsv. 37
944 91 HORTLAX


Lundmans Bygg AB
Innimarksv. 229
944 32 Hortlax


Magnusgårdens Bygg AB
Magnusv. 22
944 31 HORTLAX


Sundboms Technical Trading HB
Hortlaxv. 141
944 31 HORTLAX

Annons:

Snickare i Hortlax

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Hortlax vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Hortlax.

Bygginfo om Hortlax

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Hortlax här om du vill veta mer än byggrelaterat i Hortlax.