Byggfirmor verksamma i Harads

Annons:
I staden Harads finns totalt 4 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Harads eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Harads. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Harads kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Harads

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Harads så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Harads så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Harads passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten.

Dalkvist Mark & Rivningsentreprenader AB
Västbo 17
960 24 Harads


Harads Bygg & Plattsättning AB
Svanöv. 11
960 24 Harads


Kaadm AB
S. Harads 30
960 24 Harads


T.L.E. Borrteknik
Bjässand 7
960 24 Harads

Annons:

Snickare i Harads

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Harads vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Harads.

Bygginfo om Harads

Harads är en tätort i Bodens kommun, och kyrkby i Edefors socken. Harads ligger längs riksväg 97 cirka 45 kilometer nordväst om Boden. Orten har god service med bland annat badhus, bibliotek, apotek, vårdcentral, campingplats, bensinstation, handel och verkstäder.

Yta: 129,33 hektar
Invånarantal: 501, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Harads här om du vill veta mer än byggrelaterat i Harads.