Byggfirmor verksamma i Hakkas

Annons:
I staden Hakkas finns totalt 2 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Hakkas eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Hakkas. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Hakkas kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Hakkas

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Hakkas så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Hakkas så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Hakkas passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten.

Byggsom AB
Kalixv. 39
980 41 HAKKAS


J.Väyrynen
Kalixv. 68
980 41 HAKKAS

Annons:

Snickare i Hakkas

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Hakkas vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Hakkas.

Bygginfo om Hakkas

Hakkas är en tätort i Gällivare kommun. Byn har cirka 370 invånare och är därmed den största tätorten på Gällivare landsbygd. Dess främsta näring är skogsbruk, men de flesta invånarna arbetspendlar till Gällivare eller Malmberget. I byn finns ett antal småföretag, en butik, bensinstation, tatuerare, bibliotek, skola, förskola och ett kafé.

Yta: 150,72 hektar
Invånarantal: 365, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Hakkas här om du vill veta mer än byggrelaterat i Hakkas.