Byggfirmor verksamma i Gunnarsbyn

Annons:
I staden Gunnarsbyn finns totalt 2 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Gunnarsbyn eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Gunnarsbyn. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Gunnarsbyn kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Gunnarsbyn

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Gunnarsbyn så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Gunnarsbyn så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Gunnarsbyn passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten.

Bernts Bygg
Sörbyn 29
961 97 GUNNARSBYN


QBLO Mark & Byggteknik AB
Aspliden 5
961 97 GUNNARSBYN

Annons:

Snickare i Gunnarsbyn

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Gunnarsbyn vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Gunnarsbyn.

Bygginfo om Gunnarsbyn

Gunnarsbyn är en småort i Bodens kommun vid Råne älv, cirka fyra mil norr om centralorten Boden och sju mil norr om Luleå. Fram till slutet av 1960-talet ingick Gunnarsbyn i dåvarande Råneå landskommun. Gunnarsbyn är "huvudort" för ett antal byar utmed Råne älv, med ett par butiker, en obemannad mack, kyrka, skola, biblioteksfilial samt daghem.

Yta: 79 hektar
Invånarantal: 146, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Gunnarsbyn här om du vill veta mer än byggrelaterat i Gunnarsbyn.