Byggfirmor verksamma i Glommersträsk

Annons:
I staden Glommersträsk finns totalt 3 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Glommersträsk eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Glommersträsk. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Glommersträsk kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Glommersträsk

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Glommersträsk så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Glommersträsk så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Glommersträsk passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten.

Eklunds ByggRörELse AB
Brännberg 13
930 81 Glommersträsk


Glommershus AB
Skjutbanev. 1
930 81 Glommersträsk


Grön Bo AB
Skjutbanev. 1
930 81 Glommersträsk

Annons:

Snickare i Glommersträsk

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Glommersträsk vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Glommersträsk.

Bygginfo om Glommersträsk

Glommersträsk är en tätort i Arvidsjaurs kommun, 45 km sydost om Arvidsjaur. Glommersträsk ligger i Norrbottens län, i landskapet Lappland. Orten, som i folkmun ofta kallas enbart Glommers, firade 250-årsjubileum år 2007. Orten var tidigare ett stationssamhälle vid järnvägen Jörn-Arvidsjaur.

Yta: 152,22 hektar
Invånarantal: 272, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Glommersträsk här om du vill veta mer än byggrelaterat i Glommersträsk.