Byggfirmor verksamma i Gammelstad

Annons:
I staden Gammelstad finns totalt 11 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Gammelstad eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Gammelstad. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Gammelstad kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Gammelstad

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Gammelstad så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Gammelstad så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Gammelstad passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten.

B&L Badrum & Bygg AB
Bärgarstigen 6
954 35 GAMMELSTAD


Bd Stål AB
Lindbomsbacken 40
954 33 GAMMELSTAD


BoAkuten
Rågv. 16
954 32 Gammelstad


Hala Byggplåtslageri AB
Hantverksv. 2 G
954 33 GAMMELSTAD


Lasse Hollström Bygg, AB
Kaptensv. 2
954 33 GAMMELSTAD


Luleåhus I Norr AB
Hantverksv. 31 B
954 33 GAMMELSTAD


Monterat Sweden AB
Lagmansv. 37
954 32 Gammelstad


Olive Sverige AB
Företagsv. 9
954 33 GAMMELSTAD


Patrik Rova AB
Bärgarstigen 56
954 35 GAMMELSTAD


Salong Hair Cut I Malmö AB
Sandåkersv. 4
954 33 GAMMELSTAD


Svanbergs Vvs
Hantverksv. 31
954 33 GAMMELSTAD

Annons:

Snickare i Gammelstad

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Gammelstad vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Gammelstad.

Bygginfo om Gammelstad

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Gammelstad här om du vill veta mer än byggrelaterat i Gammelstad.