Byggfirmor verksamma i Gällivare

Annons:
I staden Gällivare finns totalt 15 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Gällivare eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Gällivare. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Gällivare kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Gällivare

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Gällivare så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Gällivare så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Gällivare passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten.

Ameria Mining AB
Betongv. 1
982 38 GÄLLIVARE


Berggren & Bergman, AB
Transportv. 1
982 38 GÄLLIVARE


FAGGES AB
Curteliusv. 8
982 39 Gällivare


Henna Johansson Sport Consulting AB
Vallmov. 2
982 35 Gällivare


Jiab Hyrcenter
Vuoskojärviv. 17
982 38 GÄLLIVARE


Jonsson Entreprenad Norrland, AB
Mandolinstigen 20
982 35 Gällivare


Markitta Industri Konsult AB
Markitta 105
982 91 Gällivare


Mineralprojekt Gve AB
Betongv. 1
982 38 GÄLLIVARE


Mining Construction i Gällivare AB
070 - 321 56 45NCC Namek
Upplagsv. 10
982 38 GÄLLIVARE


S-O Bygg
Skogsnävav. 10
982 35 Gällivare


Steve Tiensuu
Sömmerskev. 20
982 38 GÄLLIVARE


Storvidda AB / Byggservice Stefan Fors
Lasarettsg. 52
982 34 GÄLLIVARE


TN Bygg & Fastighet AB
Källg. 14
982 34 GÄLLIVARE


Tobias Olofsson Bygg & Service
0970 - 120 08


Annons:

Snickare i Gällivare

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Gällivare vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Gällivare.

Bygginfo om Gällivare

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Gällivare här om du vill veta mer än byggrelaterat i Gällivare.