Byggfirmor verksamma i Båtskärsnäs

Annons:
I staden Båtskärsnäs finns totalt 3 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Båtskärsnäs eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Båtskärsnäs. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Båtskärsnäs kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Båtskärsnäs

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Båtskärsnäs så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Båtskärsnäs så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Båtskärsnäs passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten.

H Strömbergs Bygg AB
Kolbacksv. 25
952 95 Båtskärsnäs


JanneS Ekonomi & Redovisningstjänst
Hästholmsv. 15
952 95 Båtskärsnäs


Strömbergs Bygg AB
Kolbacksv. 25
952 95 Båtskärsnäs

Annons:

Snickare i Båtskärsnäs

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Båtskärsnäs vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Båtskärsnäs.

Bygginfo om Båtskärsnäs

Båtskärsnäs (fi Paaskeri) är en tätort i Kalix kommun. Byn, som tillkommit med anledning av ett nu nedlagt sågverk, ligger 22 kilometer från Kalix och 7 kilometer från E4 mot Haparanda, vackert belägen i skärgården mellan utloppen för Kalix älv och Sangis älv.

Yta: 95,69 hektar
Invånarantal: 296, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Båtskärsnäs här om du vill veta mer än byggrelaterat i Båtskärsnäs.