Byggfirmor verksamma i Ljungby

Annons:
I staden Ljungby finns totalt 4 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Ljungby eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Ljungby. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Ljungby kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Kronoberg.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Ljungby

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Ljungby så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Ljungby så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Ljungby passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Kronoberg.

ATI Byggtjänst AB
Kånnav. 37
341 31 LJUNGBY


LJ Bygg AB
Kungsg. 42
341 24 LJUNGBY


Lindén Villan AB
0372 - 124 60Niklas Nilsson Byggnads I Lagan
Rönnäsv. 60
341 33 LJUNGBY

Annons:

Snickare i Ljungby

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Ljungby vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Ljungby.

Bygginfo om Ljungby

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Ljungby här om du vill veta mer än byggrelaterat i Ljungby.