Byggfirmor verksamma i Lessebo

Annons:
I staden Lessebo finns totalt 3 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Lessebo eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Lessebo. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Lessebo kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Kronoberg.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Lessebo

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Lessebo så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Lessebo så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Lessebo passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Kronoberg.

Görank Byggservice AB
Bergsrådsg. 7 E
360 50 LESSEBO


Nordiska Stålbyggen AB
Hyvelv. 5
360 50 LESSEBO


Ottosson Bygg AB
Åkerhultsv. 6
360 50 LESSEBO

Annons:

Snickare i Lessebo

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Lessebo vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Lessebo.

Bygginfo om Lessebo

Lessebo är en tätort och centralort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen vid Lesseboån, sjön Läens avlopp till Öjen. Det finns ett pappersbruk i Lessebo där många i orten arbetar, bruket är privatägt efter att Vida AB tidigare ägt det. Här finns också Lessebo Handpappersbruk där man fortsätter med den gamla konsten att tillverka papper.

Yta: 339,83 hektar
Invånarantal: 2737, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Lessebo här om du vill veta mer än byggrelaterat i Lessebo.