Byggfirmor verksamma i Lenhovda

Annons:
I staden Lenhovda finns totalt 6 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Lenhovda eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Lenhovda. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Lenhovda kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Kronoberg.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Lenhovda

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Lenhovda så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Lenhovda så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Lenhovda passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Kronoberg.

Bm Montering
Romarliden 16
360 73 Lenhovda


Byggfirma K-E Stridh AB
Stapelv. 13
360 73 Lenhovda


Lenhovda Byggnadsfirma
Nöbbele
360 73 Lenhovda


MG Bygg AB
Vagnv. 6
360 73 Lenhovda


NPF Bygg AB
Åsg. 4
360 73 Lenhovda


SC Hus
Lenhovda-nöbbele Riddarbacken
360 73 Lenhovda

Annons:

Snickare i Lenhovda

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Lenhovda vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Lenhovda.

Bygginfo om Lenhovda

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Yta: 232,76 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Lenhovda här om du vill veta mer än byggrelaterat i Lenhovda.