Byggfirmor verksamma i Lagan

Annons:
I staden Lagan finns totalt 13 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Lagan eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Lagan. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Lagan kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Kronoberg.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Lagan

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Lagan så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Lagan så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Lagan passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Kronoberg.

Byggnadsfirman S-Å Strömgren
Tryggarp 4
341 52 Lagan


Hörda Glesbyggds-Service
Hörda Böketorp 1
341 52 Lagan


Jacobsens Byggvaror AB
Bergadalsg. 2
341 50 Lagan


Johan Loftén Snickeri & Montage
Domaryd Smedanäs 2
341 52 Lagan


Keca Fastigheter AB
Värnamov. 19
341 51 LAGAN


Lagan Turf Arena AB
Hjortstigen 15
341 50 Lagan


Lagans Byggnads AB
Västerg. 3
341 50 Lagan


Ljungby Dykarskola AB
Nyg. 1
341 50 Lagan


Ove Kummel AB
Yxkullssunds SÄTERI
LAGAN


Röinge Sten Entreprenad AB
Föraretorp 1
341 52 Lagan


Scanmed Kronoberg AB
Violv. 8
341 51 LAGAN


Sten Entreprenad AB
Föraretorp 1
341 52 Lagan


Ågårdh Bygg
Storg. 7
341 50 Lagan

Annons:

Snickare i Lagan

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Lagan vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Lagan.

Bygginfo om Lagan

Lagan är en tätort i Ljungby kommun i Kronobergs län och kyrkby i Berga socken med Berga kyrka. Namnet har orten fått från ån Lagan, vid vilken den ligger. I Lagan finns bland andra Swedrive AB som tillverkar transmissionsprodukter, Modulpac AB som tillverkar kapsyler och förpackningar i plast...

Yta: 272,95 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Lagan här om du vill veta mer än byggrelaterat i Lagan.