Byggfirmor verksamma i Vena

Annons:
I staden Vena finns totalt 6 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Vena eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Vena. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Vena kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Kalmar.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Vena

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Vena så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Vena så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Vena passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Kalmar.

K-A L. Bygg & Reparation HB
Industriv. 6
577 90 Vena


Karlsson, Krister
Träda 2
577 93 VENA


Per Danielsson Jord & Skog AB
Vederhult 1
577 93 VENA


TOP Fibre AB
TRÄDA
577 93 VENA


Tomas Tak & Bygg
Basebov. 17
577 90 Vena


Tomas Tak & Bygg AB
Basebov. 17
577 90 Vena

Annons:

Snickare i Vena

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Vena vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Vena.

Bygginfo om Vena

Vena är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län, kyrkby i Vena socken. Vena kyrka ligger här liksom en bensinmack, ett värdshus (Vena Värdshus) och en bank. SK Lojal heter idrottsföreningen i samhället som bl.a. spelar fotboll på natursköna Ekensved. Vena stavades Hvena före stavningsreformen 1906. Den lilla byn Skinnarp ligger utanför Vena.

Yta: 79,15 hektar
Invånarantal: 367, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Vena här om du vill veta mer än byggrelaterat i Vena.