Byggfirmor verksamma i Trekanten

Annons:
I staden Trekanten finns totalt 8 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Trekanten eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Trekanten. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Trekanten kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Kalmar.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Trekanten

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Trekanten så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Trekanten så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Trekanten passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Kalmar.

Ag-Gård Bygg AB
Gamla v. 44
388 40 TREKANTEN


BP Bygg & Allservice
Stjärnamo 117
388 98 Trekanten


ETK Bygg & Kakeltjänst
Gamla v. 69
388 40 TREKANTEN


Jakobssons Rit & Bygg AB
Mossebo 202
388 98 Trekanten


Johanssons Gräv AB, Ingvar
Nygrantorp 149
388 98 Trekanten


Kalmarschakt AB
Nygrantorp 102
388 98 Trekanten


M Kindberg Bygg, AB
Vallentins v. 16
388 40 TREKANTEN


Måsebo Gård
Mossebo 116
388 98 Trekanten

Annons:

Snickare i Trekanten

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Trekanten vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Trekanten.

Bygginfo om Trekanten

Trekanten är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län, belägen mellan Kalmar och Nybro. Avståndet från Trekanten till Kalmar och Nybro är 17,4 respektive 14,4 kilometer. I Trekanten finns fotbollsföreningen Trekantens IF, förkortat TIF.

Yta: 194,07 hektar
Invånarantal: 1422, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Trekanten här om du vill veta mer än byggrelaterat i Trekanten.