Byggfirmor verksamma i Oskarshamn

Annons:
I staden Oskarshamn finns totalt 9 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Oskarshamn eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Oskarshamn. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Oskarshamn kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Kalmar.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Oskarshamn

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Oskarshamn så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Oskarshamn så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Oskarshamn passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Kalmar.

ByggTEQnik i Oskarshamn AB
Nynäsv. 6
572 31 OSKARSHAMN


Byggbolaget Karlsson Holmgren AB
Bruksg. 6
572 30 Oskarshamn


Byggfirman i Gröndal AB
Dockg. 9
572 35 OSKARSHAMN


Drillit Betonghåltagning, AB
Verkstadsg. 4
572 35 OSKARSHAMN


KBG Kustbygg Group AB
Södra v. 1
572 51 OSKARSHAMN


NILSSONS BYGG, KENT
Granholmsg. 10
572 40 OSKARSHAMN


Oskarshamns Hus&Trädgårdsser
Spångg. 3
572 51 OSKARSHAMN


Oskarshamns Murning & Kakel, AB
Åsav. 45
572 36 Oskarshamn


Peab
Väderumsv. 6
572 36 Oskarshamn

Annons:

Snickare i Oskarshamn

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Oskarshamn vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Oskarshamn.

Bygginfo om Oskarshamn

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånarantal: 17258, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Oskarshamn här om du vill veta mer än byggrelaterat i Oskarshamn.