Byggfirmor verksamma i Orrefors

Annons:
I staden Orrefors finns totalt 5 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Orrefors eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Orrefors. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Orrefors kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Kalmar.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Orrefors

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Orrefors så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Orrefors så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Orrefors passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Kalmar.

Byggnadsfirma E Karlsson Eftr.
Skälsek 131
380 40 ORREFORS


C Magnusson Byggnads- Och Projekteringsfirma
Skogsv. 7
380 40 ORREFORS


Edvin Karlsson Eftr. Ingvar Karlsson
Skälsek 131
380 40 ORREFORS


Tommys Bygg
Kantav. 28
380 40 ORREFORS


Tommys Bygg I Orrefors AB
Kantav. 28
380 40 ORREFORS

Annons:

Snickare i Orrefors

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Orrefors vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Orrefors.

Bygginfo om Orrefors

Orrefors är en tätort i Hälleberga socken, Nybro kommun i Kalmar län. Orrefors är framför allt känd för glasbruket med samma namn. Ursprunget till orten är ett järnbruk som anlades 1726 av kornetten Lars Johan Silfversparre, ägare till Orranäs säteri som var beläget vid Orranäsasjön.

Yta: 123,02 hektar
Invånarantal: 719, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Orrefors här om du vill veta mer än byggrelaterat i Orrefors.