Byggfirmor verksamma i Ljungbyholm

Annons:
I staden Ljungbyholm finns totalt 15 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Ljungbyholm eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Ljungbyholm. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Ljungbyholm kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Kalmar.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Ljungbyholm

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Ljungbyholm så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Ljungbyholm så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Ljungbyholm passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Kalmar.

Andersson & Söner, Bygg AB Y
Tvärskog
388 93 Ljungbyholm


Byggaktiebolaget Y. Andersson & Söner
Mortorpsv. 8
388 93 Ljungbyholm


Byggmästarna I Blomstermåla HB
Åkerg. 15
388 30 LJUNGBYHOLM


Byggstyrkan AB
Kaplansv. 61
388 32 LJUNGBYHOLM


Calmarsunds Mur & Fasad AB
Byv. 5
388 92 LJUNGBYHOLM


Din Snickare Öländsk Byggfirma
Kättils v. 9
388 30 LJUNGBYHOLM


Eliassons bygg Kalmar
Mellanmon 305
388 92 LJUNGBYHOLM


G R G Bygg AB
Krankelösa 611
388 92 LJUNGBYHOLM


Grön, Calle
Byv. 7 A
388 92 LJUNGBYHOLM


Jenny Löhnert
Mosstorp 131
388 93 Ljungbyholm


Källéns Bygg
Såningsmannav. 5
388 93 Ljungbyholm


Ljungbyholms Bygg & Smide AB
Tolleg. 14
388 31 Ljungbyholm


Ljungbylunds Byggtjänst AB
Mellanmon 303
388 92 LJUNGBYHOLM


Modulgruppen Berga AB
Hossmo 510 B
388 92 LJUNGBYHOLM


Sven-Olof Johansson
Ölvingstorp 424
388 92 LJUNGBYHOLM

Annons:

Snickare i Ljungbyholm

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Ljungbyholm vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Ljungbyholm.

Bygginfo om Ljungbyholm

Ljungbyholm är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län. Ljungbyholm ligger cirka 15,2 km från Kalmar. I Ljungbyholm utgör korsningen mellan Harbyvägen och Mörevägen ortens centrum. På den västra sidan om Mörevägen finns matvarubutiken ICA Stinsen, en kiosk med spelombud, en pizzeria och ett bageri.

Yta: 171,92 hektar
Invånarantal: 1604, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Ljungbyholm här om du vill veta mer än byggrelaterat i Ljungbyholm.