Byggfirmor verksamma i Läckeby

Annons:
I staden Läckeby finns totalt 7 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Läckeby eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Läckeby. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Läckeby kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Kalmar.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Läckeby

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Läckeby så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Läckeby så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Läckeby passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Kalmar.

Crevia Bygg & Design AB
Växthusv. 7
395 97 Läckeby


Filip Malmerot Construction Services AB
Fröstingstorp 346
395 98 LÄCKEBY


Kalmar Takstolar AB
Slätg. 7
395 97 Läckeby


Kyrkeslätbygg
Kyrkeslät 132
395 98 LÄCKEBY


Nickebo Bygg AB
Nickebo 145
395 98 LÄCKEBY


Sbf - Service
Vångerslät 306
395 98 LÄCKEBY


Åkes Bygg
Sågarev. 5
395 97 Läckeby

Annons:

Snickare i Läckeby

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Läckeby vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Läckeby.

Bygginfo om Läckeby

Läckeby är en tätort som ligger cirka 17 km norr om Kalmar i Kalmar kommun i Kalmar län. Idag består Läckeby till största delen av småhus, men vid centrum, där även en pizzeria och livsmedelsbutik finns, är det även en del tvåvåningslägenheter. I Läckeby finns Åbyskolan som erbjuder förskola och årskurserna 1-6.

Yta: 101,88 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Läckeby här om du vill veta mer än byggrelaterat i Läckeby.