Byggfirmor verksamma i Kalmar

Annons:
I staden Kalmar finns totalt 10 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Kalmar eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Kalmar. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Kalmar kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Kalmar.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Kalmar

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Kalmar så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Kalmar så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Kalmar passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Kalmar.

1x2 Bygg
Idung. 5
392 45 KALMAR


Hansa Bygg AB
Engelska v. 10
393 56 Kalmar


K-V Bygg
Svanebergsg. 6
392 44 Kalmar


Kano Bygg & Akustik
Krafslösav. 46
395 90 Kalmar


Multibygg Sydost AB
Verkstadsg. 39
392 39 Kalmar


Peab
Dragonv. 13
392 39 Kalmar


Riksbyggen
Norra v. 40
392 35 Kalmar


Stele, Entreprenad AB
Företagarev. 4 SMEDBY
394 70 KALMAR


Sveriges Byggindustrier
S. Långg. 56
392 31 Kalmar


Warsén Bygg & Snickeri
Siriusv. 28
393 51 KALMAR

Annons:

Snickare i Kalmar

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Kalmar vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Kalmar.

Bygginfo om Kalmar

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Kalmar här om du vill veta mer än byggrelaterat i Kalmar.