Byggfirmor verksamma i Figeholm

Annons:
I staden Figeholm finns totalt 3 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Figeholm eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Figeholm. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Figeholm kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Kalmar.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Figeholm

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Figeholm så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Figeholm så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Figeholm passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Kalmar.

2inch4 You KB
Mastv. 7
572 95 FIGEHOLM


AB Smålands Murning & Brasvärme
Sågarev. 5
572 95 FIGEHOLM


Smålands Murning & Brasvärme
Sågarev. 5
572 95 FIGEHOLM

Annons:

Snickare i Figeholm

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Figeholm vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Figeholm.

Bygginfo om Figeholm

Figeholm är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Figeholm har en egen skärgård och Sjöräddningssällskapet har Räddningsstation Simpevarp i hamnen. Kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället. Figeholm domineras dels av pappersbruket med samma namn, dels av att kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället.

Yta: 85,36 hektar
Invånarantal: 734, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Figeholm här om du vill veta mer än byggrelaterat i Figeholm.