Byggfirmor verksamma i Degerhamn

Annons:
I staden Degerhamn finns totalt 2 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Degerhamn eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Degerhamn. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Degerhamn kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Kalmar.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Degerhamn

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Degerhamn så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Degerhamn så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Degerhamn passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Kalmar.

Gustafsson & Berg HB
S. Malmg. 6
386 63 DEGERHAMN


Mats Olssons Bygg & Transport
Pilekulla
386 63 DEGERHAMN

Annons:

Snickare i Degerhamn

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Degerhamn vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Degerhamn.

Bygginfo om Degerhamn

Degerhamn är en tätort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på sydvästra Öland, med ett vägavstånd på drygt 20 km från centralorten Mörbylånga i sydlig riktning. Kyrkbyn Södra Möckleby utgör en del av tätorten.

Yta: 103,20 hektar
Invånarantal: 331, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Degerhamn här om du vill veta mer än byggrelaterat i Degerhamn.