Byggfirmor verksamma i Borgholm

Annons:
I staden Borgholm finns totalt 8 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Borgholm eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Borgholm. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Borgholm kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Kalmar.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Borgholm

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Borgholm så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Borgholm så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Borgholm passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Kalmar.

Allt i 1 Trädgårdstjänst
N. Gärdslösa 71
387 93 Borgholm


Bursells Entreprenad
Vera Nilssons g. 3
387 36 BORGHOLM


Byggnadsfirman Esa Tukia, AB
Tryggestad 17
387 94 BORGHOLM


Jonas Andersson Bygg Borgholm AB
Karl Olofsg. 19
387 35 Borgholm


Lillbyggarn Tommy Karlström
Hammarv. 8
387 35 Borgholm


Millimeterbygg AB
V. Kyrkog. 9 A
387 31 Borgholm


Peter Karlström Bygg & entreprenad
N. Gärdslösa 71
387 93 Borgholm


Ölandstugan AB
Slottsg. 21
387 32 BORGHOLM

Annons:

Snickare i Borgholm

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Borgholm vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Borgholm.

Bygginfo om Borgholm

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Borgholm här om du vill veta mer än byggrelaterat i Borgholm.