Byggfirmor verksamma i Bor

Annons:
I staden Bor finns totalt 9 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Bor eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Bor. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Bor kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Jönköping.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Bor

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Bor så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Bor så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Bor passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Jönköping.

Byggnadsfirma Sture Jonasson AB
Ed Åsbro 2
330 15 BOR


Frans B. Byggare, AB
Ed Ekbacken 5
330 15 BOR


Frans Byggare
Ed Ekbacken 5
330 15 BOR


Jonny Karlsson Invest I Bor AB
Moenv. 12
330 15 BOR


Leif Andersson Bygg Och Fastighetsservice I Bor
Bråkningsv. 6
330 15 BOR


Mek&Media Gimmarp KB
Gimmarp Skogsgläntan
330 15 BOR


Solbacken Bygg
Gällaryd Solbacken
330 15 BOR


Stig Alfredssons Bygg o. Projektering AB
Moängsv. 15
330 15 BOR


Sällbergs Bygg
Vikav. 23
330 15 BOR

Annons:

Snickare i Bor

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Bor vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Bor.

Bygginfo om Bor

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Bor här om du vill veta mer än byggrelaterat i Bor.