Byggfirmor verksamma i Trångsviken

Annons:
I staden Trångsviken finns totalt 5 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Trångsviken eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Trångsviken. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Trångsviken kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Jämtland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Trångsviken

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Trångsviken så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Trångsviken så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Trångsviken passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Jämtland.

Jemtland Network Systems AB
Trång 224
830 47 TRÅNGSVIKEN


Kaminteknik Jämtland AB
Alsens-ede 314
830 47 TRÅNGSVIKEN


Optimal Fiberteknik I Norr AB
Trång 224
830 47 TRÅNGSVIKEN


Rebell Stängsel
Ubyn 135
830 47 TRÅNGSVIKEN


Trångsvikens Termotransport AB
Tallstigen 26
830 47 TRÅNGSVIKEN

Annons:

Snickare i Trångsviken

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Trångsviken vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Trångsviken.

Bygginfo om Trångsviken

Trångsviken, tätort i Krokoms kommun, Jämtlands län. Trångsviken är beläget vid E14, 4 mil från Östersund, invid Storsjöns strand. Trångsviken började bebyggas i slutet av 1800-talet i samband med att järnvägen mellan Östersund och Trondheim byggdes.

Yta: 64,27 hektar
Invånarantal: 288, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Trångsviken här om du vill veta mer än byggrelaterat i Trångsviken.