Byggfirmor verksamma i Stugun

Annons:
I staden Stugun finns totalt 6 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Stugun eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Stugun. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Stugun kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Jämtland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Stugun

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Stugun så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Stugun så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Stugun passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Jämtland.

AD Bygg&VVS
Strandv. 3
830 76 Stugun


Andersson, Simon Jöns Enar
Höglunda 204
830 76 Stugun


Engström Bygg AB, A.
Västanbäck 101
830 76 Stugun


Engström Bygg AB, A.
Västanbäck 300
830 76 Stugun


Vattenfall Services Nordic AB
Kraftstation
830 76 Stugun


Östlin & Karlsson AB
Selsålandet 306
830 76 Stugun

Annons:

Snickare i Stugun

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Stugun vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Stugun.

Bygginfo om Stugun

Stugun är en tätort i Ragunda kommun och kyrkbyn i Stuguns socken Jämtlands län, belägen vid Indalsälven cirka 5 mil öster om Östersund. Stugun ligger mellan älvens strand och Stugubergets lodräta vägg, just där riksväg 87 mellan Östersund och Sollefteå korsar älven.

Yta: 124,09 hektar
Invånarantal: 659, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Stugun här om du vill veta mer än byggrelaterat i Stugun.