Byggfirmor verksamma i Strömsund

Annons:
I staden Strömsund finns totalt 9 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Strömsund eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Strömsund. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Strömsund kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Jämtland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Strömsund

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Strömsund så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Strömsund så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Strömsund passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Jämtland.

Bygg Jonas
Strand 310
833 95 STRÖMSUND


EFPE Byggservice AB
Järnvägsg. 33
833 35 STRÖMSUND


Jämtlands Prefab Montage, AB
Färjemansv. 7
833 35 STRÖMSUND


M Långströms AB
Äspnäs 750
833 95 STRÖMSUND


Nf Byggservice
Björnstigen 20
833 34 Strömsund


Nyca AB
Lagmansg. 29
833 31 STRÖMSUND


Nyström Entreprenad AB
0670 - 100 10Sentac
Bredgård 180
833 95 STRÖMSUND


Vattudalens Bygg AB
Skräddaruddsg. 9
833 35 STRÖMSUND

Annons:

Snickare i Strömsund

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Strömsund vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Strömsund.

Bygginfo om Strömsund

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Yta: 362,66 hektar
Invånarantal: 3589, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Strömsund här om du vill veta mer än byggrelaterat i Strömsund.