Byggfirmor verksamma i Oviken

Annons:
I staden Oviken finns totalt 10 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Oviken eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Oviken. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Oviken kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Jämtland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Oviken

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Oviken så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Oviken så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Oviken passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Jämtland.

Backfors Skogstjänster
Borgen 206
830 24 OVIKEN


J.O. Bygg
Borgen 634
830 24 OVIKEN


Jeka Bygg
Häggen 241
830 24 OVIKEN


Jekaby Bygg AB
Häggen 241
830 24 OVIKEN


Lindgren, Erik
Fröjdholmsv. 11
830 24 OVIKEN


Oscarsson Bygg i Jämtland
Borgen 200
830 24 OVIKEN


Oscarssons Bygg I Jämtland, AB
Borgen 200
830 24 OVIKEN


Staffan Nilsson
Lockåsen 771
830 24 OVIKEN


Wikners i Persåsen
Persåsen 332
830 24 OVIKEN


Åkermo, Mats
Hällne 223
830 24 OVIKEN

Annons:

Snickare i Oviken

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Oviken vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Oviken.

Bygginfo om Oviken

Oviken är en småort i nordöstra delen av Bergs kommun och kyrkort i Ovikens socken. Oviken ligger på en ås mellan Sannsundet i öster och Myrviken i väster. Orten har anor från medeltiden i södra Storsjöbygden. Ovikens gamla och nya kyrka ligger här.

Yta: 37 hektar
Invånarantal: 143, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Oviken här om du vill veta mer än byggrelaterat i Oviken.