Byggfirmor verksamma i Lit

Annons:
I staden Lit finns totalt 11 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Lit eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Lit. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Lit kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Jämtland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Lit

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Lit så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Lit så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Lit passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Jämtland.

Bodagårdens Charolais AB
Boda 211
836 92 LIT


Brogården Bygg AB
Brogårdsv. 13
836 91 Lit


Brogården Bygg AB
Brogårdsv. 13
836 91 Lit


Brogården Entreprenad AB
Brogårdsv. 13
836 91 Lit


Brunnsborrarna i Östersund AB
Hökbäck 436
836 91 Lit


Byggnadsföreningen Ringblomman Upa
Husås 148
836 92 LIT


DN Byggteknik AB
Länsmansv. 3
836 31 Lit


Fjäls Åkeri & Bygg AB
Fjäl 120
836 91 Lit


Jabik Byggentreprenad AB
Brogårdsv. 53
836 91 Lit


Kalles Rör & Fastighetsservice AB
Litsnäset 105
836 92 LIT


Ösths Entreprenad AB
Brogårdsv. 37
836 91 Lit

Annons:

Snickare i Lit

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Lit vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Lit.

Bygginfo om Lit

Lit är en tätort i Östersunds kommun och kyrkbyn i Lits socken. Lit ligger vid europaväg 45 och Inlandsbanan 23 km norr om Östersund. Orten ligger på Indalsälvens norra strand. Strax öster om samhället har Hårkan sitt utlopp.

Yta: 125,01 hektar
Invånarantal: 1040, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Lit här om du vill veta mer än byggrelaterat i Lit.