Byggfirmor verksamma i Krokom

Annons:
I staden Krokom finns totalt 5 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Krokom eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Krokom. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Krokom kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Jämtland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Krokom

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Krokom så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Krokom så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Krokom passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Jämtland.

Byggservice i Krokom AB
Vinkelv. 5
835 32 Krokom


Markentreprenader I Östersund AB
Forsbergs v.
835 32 Krokom


Rödöns Bygg AB
Rödön 110
835 91 KROKOM


Skyltreklam & Byggservice i Krokom AB
Vinkelv. 5
835 32 Krokom


Öhnstedt Bygg AB
Nordannälden 508
835 92 Krokom

Annons:

Snickare i Krokom

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Krokom vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Krokom.

Bygginfo om Krokom

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånarantal: 2277, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Krokom här om du vill veta mer än byggrelaterat i Krokom.