Byggfirmor verksamma i Järpen

Annons:
I staden Järpen finns totalt 12 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Järpen eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Järpen. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Järpen kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Jämtland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Järpen

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Järpen så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Järpen så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Järpen passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Jämtland.

Attacus Mark & Maskin
Norra v. 8 A
830 05 Järpen


Attacus Årebyggarna
Snickarv. 6
830 05 Järpen


C Anderssons Entreprenad AB
Åkroken 920
830 05 Järpen


Edsholm Bygg & Mark
Torröedet 564
830 05 Järpen


Entreprenader I Krok, AB
Krok 947
830 05 Järpen


Hyttmo Lod & Våg Byggtjänst AB
Kallrör 631
830 05 Järpen


Jämtlands Allkonsult
Mostigen 7
830 05 Järpen


Järpströmmens Kraftverk
Järpbyn 4002
830 05 Järpen


Murarn Rickards mur & kakel AB
Alstigen 4
830 05 Järpen


Småbon Renovering & Förvaltning
Tallbacksv. 12
830 05 Järpen


Thords Byggfirma
Porfyrstigen 1
830 05 Järpen


Älvservice AB
Bonäshamn 643
830 05 Järpen

Annons:

Snickare i Järpen

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Järpen vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Järpen.

Bygginfo om Järpen

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Yta: 217,14 hektar
Invånarantal: 1408, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Järpen här om du vill veta mer än byggrelaterat i Järpen.