Byggfirmor verksamma i Hede

Annons:
I staden Hede finns totalt 12 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Hede eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Hede. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Hede kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Jämtland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Hede

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Hede så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Hede så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Hede passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Jämtland.

Anders Dahlin, AB
Storg. 4
840 93 Hede


Enercon Energy Converter AB
Smedv. 4
840 93 Hede


Fjällmark Bygg AB
Inger Grannes v. 75
840 93 Hede


Gunnarssons Bygg&Mek
Ljusnev. 7
840 93 Hede


Hedström & Härjegård Bygg AB
Sonfjällsg. 4
840 93 Hede


Håtråns Hantverk O Musik HB
Norstrandsv. 5
840 93 Hede


Komimilla AB
Långå 336
840 93 Hede


Murarmästarna i Södra Norrland AB
Lindersv. 6
840 93 Hede


Rörjouren i Härjedalen
Östbacken 105
840 93 Hede


Sonfjället Invest AB
Råndalen 410
840 93 Hede


Särvfjällstjänst
Sonfjällsg. 4
840 93 Hede


Wagenius Bygg HB
Prästv. 10
840 93 Hede

Annons:

Snickare i Hede

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Hede vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Hede.

Bygginfo om Hede

Hede är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Hede socken i landskapet Härjedalen. Riksväg 84 passerar genom Hede. I Hede har det funnits flera industrier genom tiderna. Vid Halfari kraftverk utvinns energi genom vattenkraft.

Yta: 162,58 hektar
Invånarantal: 741, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Hede här om du vill veta mer än byggrelaterat i Hede.