Byggfirmor verksamma i Hackås

Annons:
I staden Hackås finns totalt 7 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Hackås eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Hackås. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Hackås kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Jämtland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Hackås

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Hackås så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Hackås så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Hackås passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Jämtland.

Bygg ös AB
Salom 867
830 23 Hackås


H.K.Z-Entreprenad AB
Gärde 723
830 23 Hackås


M Ivarsson Bygg
Syrénv. 7
830 23 Hackås


Nordiskt Hausbau AB
Torget 4
830 23 Hackås


PO i Jämtland AB
Sanne 635
830 23 Hackås


Ts Klinkers I Hackås AB
Näckstav. 40
830 23 Hackås


Z - Entreprenad AB
Gärde 723
830 23 Hackås

Annons:

Snickare i Hackås

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Hackås vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Hackås.

Bygginfo om Hackås

Hackås är en tätort i Bergs kommun, ett stationssamhälle och kyrkbyn i Hackås socken i södra Jämtland. Hackås ligger mellan sjöarna Storsjön och Näkten, cirka 40 km söder om Östersund och vid Inlandsbanan. Utanför Hackås sker övergången mellan Sannsundet i norr och Södra Storsjöflaket i söder.

Yta: 91,88 hektar
Invånarantal: 480, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Hackås här om du vill veta mer än byggrelaterat i Hackås.