Byggfirmor verksamma i Duved

Annons:
I staden Duved finns totalt 14 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Duved eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Duved. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Duved kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Jämtland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Duved

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Duved så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Duved så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Duved passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Jämtland.

3P Bygg&Inredning
Rullån 323
830 15 DUVED


Asera - Data och Media
Mullfjällsg. 8
830 15 DUVED


B.B.C (Bengt Building Contractor)
Handöl 470
830 15 DUVED


Bergsresor Rock & Ice, AB
Leråv. 10
830 15 DUVED


Bygg & Äventyr Jämtland
Snickarv. 9
830 15 DUVED


Duved Support
Forsakullen 5
830 15 DUVED


Duveds Byggtjänst
Forsa 141
830 15 DUVED


Hm Byggservice
Ånn Solhemsv. 5
830 15 DUVED


Lasse Byggare i Duved AB
Björkstigen 7
830 15 DUVED


Lasses Byggtjänst
Ånn Byv. 35
830 15 DUVED


Revedo Entreprenad I Duved AB
Forsa 116
830 15 DUVED


Åre Fjällturer
Klocka gård
Duved


Åre Hamrebacken Fastigheter AB
Katrinelundsv. 9
830 15 DUVED


Åre Snickarn AB
Häggsjön 933
830 15 DUVED

Annons:

Snickare i Duved

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Duved vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Duved.

Bygginfo om Duved

Duved är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland, också en vintersportort som sedan år 1985 ingår i Åres turistdestination med tillhörande liftsystem. I orten finns bland annat en skola (F–9) och en kyrka. Duved har närmare 700 bofasta invånare.

Yta: 98,85 hektar
Invånarantal: 663, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Duved här om du vill veta mer än byggrelaterat i Duved.