Byggfirmor verksamma i Åre

Annons:
I staden Åre finns totalt 6 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Åre eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Åre. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Åre kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Jämtland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Åre

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Åre så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Åre så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Åre passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Jämtland.

Byggtjänst i Åre AB
Ängarna 319
830 13 åre


Hansson Byggare AB, Hans L
Lienv. 2
830 13 åre


MINJO, AB
Tottgränd 1 A
830 13 åre


P-O Byggare I Åre AB
Bullerbyn 7
830 13 åre


Putte Trubadur
Tottv. 28
830 13 åre


Åredalens Byggservice AB
Edvinsv. 1
830 13 åre

Annons:

Snickare i Åre

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Åre vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Åre.

Bygginfo om Åre

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Invånarantal: 1417, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Åre här om du vill veta mer än byggrelaterat i Åre.