Byggfirmor verksamma i Kungsbacka

Annons:
I staden Kungsbacka finns totalt 5 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Kungsbacka eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Kungsbacka. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Kungsbacka kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Halland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Kungsbacka

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Kungsbacka så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Kungsbacka så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Kungsbacka passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Halland.

Anders och Magnus Bygg AB
Gymnasieg. 36
434 50 Kungsbacka


Dennis Byggtjänst
Lars Runebergs g. 76
434 42 KUNGSBACKA


HB Bygg AB
Magasinsg. 4
434 37 KUNGSBACKA


Larsens Försäljning och Entreprenad AB
Verkstadsg. 12
434 42 KUNGSBACKA


TM Bygg & Riv AB
Göteborgsv. 587 A
434 96 Kungsbacka

Annons:

Snickare i Kungsbacka

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Kungsbacka vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Kungsbacka.

Bygginfo om Kungsbacka

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Kungsbacka här om du vill veta mer än byggrelaterat i Kungsbacka.