Byggfirmor verksamma i Halmstad

Annons:
I staden Halmstad finns totalt 11 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Halmstad eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Halmstad. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Halmstad kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Halland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Halmstad

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Halmstad så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Halmstad så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Halmstad passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Halland.

Altbergs Bygg AB
Grönadalsv. 37
302 72 Halmstad


BYGGAB - Halmstad Bygg & Fastighetsservice AB
Svetsareg. 3
302 50 Halmstad


Byggtjänst Anders Carlsson
Hagtornsv. 29
302 56 Halmstad


Fastbygg
Laholmsv. 50 C
302 67 Halmstad


Halmstadsnickarservice Snöstorp AB
Ljungbyv. 120
302 56 Halmstad


Holms Entreprenad i Halland AB
Karlsrov. 64
302 41 Halmstad


NOAB hus
Ryttarev. 18 B
302 62 HALMSTAD


Riksbyggen
Karl XI:s v. 61
302 96 Halmstad


Sveriges Byggindustrier
Ljungbergsg. 28
302 35 HALMSTAD


Tage & Söner Byggnads AB
Rörkullsv. 5
302 41 Halmstad


Thorbjörnssons Bygg
Skedala Berghäll 131
305 93 Halmstad

Annons:

Snickare i Halmstad

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Halmstad vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Halmstad.

Bygginfo om Halmstad

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånarantal: 58577, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Halmstad här om du vill veta mer än byggrelaterat i Halmstad.