Byggfirmor verksamma i Falkenberg

Annons:
I staden Falkenberg finns totalt 7 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Falkenberg eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Falkenberg. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Falkenberg kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Halland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Falkenberg

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Falkenberg så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Falkenberg så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Falkenberg passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Halland.

Arvidstorps Bygg AB
Bräckev. 5
311 34 FALKENBERG


Folkareds Bygg, AB
Rönnåsv. 3
311 95 Falkenberg


Lundby Entreprenad AB
Tångv. 4
311 32 FALKENBERG


Peterson & Hansson Byggnads AB
Badhusv. 53
311 32 FALKENBERG


SK Bygg AB
Rönnhagsv. 7
311 44 Falkenberg


Strand haga Bygg
Nejlikev. 8
311 33 Falkenberg


Vinbergs Golfklubb
Sannagård
311 95 Falkenberg

Annons:

Snickare i Falkenberg

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Falkenberg vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Falkenberg.

Bygginfo om Falkenberg

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Falkenberg här om du vill veta mer än byggrelaterat i Falkenberg.