Byggfirmor verksamma i Tingstäde

Annons:
I staden Tingstäde finns totalt 9 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Tingstäde eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Tingstäde. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Tingstäde kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Gotland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Tingstäde

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Tingstäde så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Tingstäde så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Tingstäde passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Gotland.

Amanda Otterström
Stenkyrka Austergårds 416
624 42 TINGSTÄDE


Blomérs Sågverks o. Bygg AB,
Stenkyrka Sorby 108
624 42 TINGSTÄDE


Daniel Ahlin
Martebo Lunds 450
624 40 TINGSTÄDE


Danne Pes Alltjänst
Stenkyrka Licknatte 317
624 42 TINGSTÄDE


Hellvi Vind AB
Stenkyrka Stenstugu 155
624 42 TINGSTÄDE


Lanthantverkarna På Gotland, AB
Stenkyrka Tune 443
624 42 TINGSTÄDE


Smissänge Alltjänst
Martebo Smissänge 904
624 40 TINGSTÄDE


Ungesmiss Bygg & Skorstensrenovering AB
Stenkyrka Ungesmiss 118
624 42 TINGSTÄDE


Ungesmiss Bygg & Skorstensrenovering AB
Stenkyrka Ungesmiss 118
624 42 TINGSTÄDE

Annons:

Snickare i Tingstäde

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Tingstäde vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Tingstäde.

Bygginfo om Tingstäde

Tingstäde är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län och kyrkby i Tingstäde socken på Gotland, belägen vid Tingstäde träsk cirka 20 km nordöst om centralorten Visby.

Yta: 115,63 hektar
Invånarantal: 265, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Tingstäde här om du vill veta mer än byggrelaterat i Tingstäde.