Byggfirmor verksamma i Stånga

Annons:
I staden Stånga finns totalt 8 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Stånga eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Stånga. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Stånga kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Gotland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Stånga

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Stånga så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Stånga så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Stånga passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Gotland.

Bygg & Inredning Gotland, AB
Burs Allmunde 304
623 49 STÅNGA


Byhens Bygg & Tjärstrykning AB
När Prästgården 156
623 48 Stånga


Hallbjärs AB
När Hallbjärs 619
623 48 Stånga


Jörgen Jakobsson Bygg, AB
Etelhem Tänglings 449
623 74 STÅNGA


Lye Bygg AB
Lye Bosarve 505
623 61 STÅNGA


Martells VVS & Bygg AB
Burs Gajbjänne 232
623 49 STÅNGA


När Bygg AB
När Hallute 167
623 48 Stånga


Stånga Bygg
Stånga Smissarve 331
623 60 Stånga

Annons:

Snickare i Stånga

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Stånga vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Stånga.

Bygginfo om Stånga

Stånga är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen cirka 50 km söder om centralorten Visby.

Yta: 104,76 hektar
Invånarantal: 317, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Stånga här om du vill veta mer än byggrelaterat i Stånga.