Byggfirmor verksamma i Karlshamn

Annons:
I staden Karlshamn finns totalt 7 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Karlshamn eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Karlshamn. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Karlshamn kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Blekinge.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Karlshamn

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Karlshamn så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Karlshamn så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Karlshamn passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Blekinge.

Blekinge Bygg AB
Jannebergsv. 10 A
374 32 Karlshamn


Byggson, AB
Espingehamnsv. 32
374 31 KARLSHAMN


Lians Byggservice
Fridhemsg. 35
374 41 Karlshamn


PM HUS & BYGG AB
Drottningg. 100
374 38 Karlshamn


Peab
Tubba Torg 5
374 32 Karlshamn


RM Bygg AB
Vekerumsv. 254
374 93 KARLSHAMN


Sveriges Byggindustrier
Drottningg. 83
374 38 Karlshamn

Annons:

Snickare i Karlshamn

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Karlshamn vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Karlshamn.

Bygginfo om Karlshamn

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Karlshamn här om du vill veta mer än byggrelaterat i Karlshamn.